OUR BRANDS

Een internationale groep met elk uitstekende skills, gespecialiseerd in het creëren van loyale klanten, krachtig door de cross mediale samenwerking.

THINK
BIG.
THINK
LOYAL.

LOYALTY MAKERS

Een marketing communicatie adviesbureau op het gebied van loyalty. Zij brengen merken tot leven door het creëren van loyaliteit. Zij maakt jouw vraag tastbaar op geheel eigen, unieke wijze: letterlijk en figuurlijk. Hierbij is het uitgangspunt een heldere vraagstelling, de bepaling van je doelstelling en doelgroep. Van campagne tot website, van de invulling van brandstores tot een totale activatie gebruikmakend van een eigen ontwikkeld platform: iLoyalty.

Loyalty Makers. Where people meet brands.

LEGENDARY YOUR LIFE

Een consumentenplatform die graag haar kennis over een legendarisch leven deelt. Zij ontwikkelt en produceert producten en diensten voor o.a. festivals en evenementen. Via winkels, online of ter plaatse bij evenementen wordt de doelgroep op legendarische wijze benaderd. Uiteindelijk willen we iedereen een legendarisch leven laten ervaren.

Legendary Your Life, and that of everybody around you!

COMPLIMENT MAKERS

De expert op het gebied van waardering. Door bewust om te gaan met de juiste inzet van middelen helpt dit de betrokkenheid tussen de organisatie en de doelgroep te vergroten. Resulterend in bijvoorbeeld de verlenging van dienstverbanden of het verminderen van ziekteverzuim. Door de jarenlange expertise in loyaliteit en samenwerking met grote nationale en internationale betrokken partners, weten zij precies wat jouw relaties of medewerkers nodig hebben om iedereen op de juiste wijze te complimenteren.

Compliment Makers. Because people need appreciation.

ICONNEQT

Voor omnichannel communicatie kunt u terecht bij de experts van iConneqt. Datagedreven met eigen ontwikkelde software en modulair uitbreidbare tools verrijken zij uw klantenbestanden, waardoor er exact met de juiste communicatie ingespeeld kan worden op de gewenste interessegebieden. Dit kan door de inzet van het eigen e-mailmarketing platform en met marketing automation. Zij bieden advies en zorgen voor verbeterpunten binnen een totaal oplossing.

iConneqt. Connects whenever, wherever.

CONTACT

Stationsplein 28b
1382 AD  Weesp
The Netherlands
+31 (0)20 214 33 00

© copyright 2020 – LMG-global